TikTok ще започне да обозначава съдържанието, генерирано от изкуствен интелект

...
TikTok ще започне да обозначава съдържанието, генерирано от изкуствен интелект
Коментари Харесай

TikTok ще обозначава автоматично видеоклиповете, създадени с изкуствен интелект

TikTok ще стартира да отбелязва наличието, генерирано от изкуствен интелект /ИИ/ , автоматизирано.

Удостоверяването на достоверността се трансформира в главен проблем при бързото развиване на ИИ, като управляващите се тормозят от разпространяването на дълбоки имитации.

„ Съдържанието, генерирано от ИИ, е необикновен креативен отдушник, само че прозрачността за феновете е от решаващо значение “, съобщи Адам Пресър, началник на отдел „ Доверие и сигурност “ в TikTok.

Автоматичното етикетиране на наличие , генерирано или редактирано от изкуствен интелект, ще бъде първото в областта на обществените платформи.

TikTok, която е благосъстоятелност на китайската компания ByteDance, съобщи, че ще стартира да тества етикет, „ който в последна сметка планираме да прилагаме автоматизирано към наличие, за което установим, че е редактирано или основано благодарение на изкуствен интелект “.

Компанията съобщи пред „ Файненшъл таймс “, че става въпрос за наличие, основано благодарение на инструмента Firefly на Adobe , личните генератори на изображения с изкуствен интелект на TikTok и Dall-E на OpenAI, написа БГНЕС.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР