Поп сензацията Дарина Йотова се показа в абсолютно натурален вид

...
Поп сензацията Дарина Йотова се показа в абсолютно натурален вид
Коментари Харесай

Ето как изглежда Дара без капка грим – СНИМКА:


Поп сензацията Дарина Йотова се появи в безусловно естествен тип след подготовка във фитнеса. Феновете на певицата са привикнали да я виждат мощно гримирана. Но този път тя реши да смъкна макияжа и да им покаже по какъв начин наподобява без него.

Естествената хубост на варненката безусловно взриви обществените мрежи. А лавина от похвали се изля под селфито.

сподели най- след това същинското си лице – на лъчезарно 19- годишно момиче, което въобще няма потребност от грим, с цел да наподобява зашеметяващо. Нито пък да си помпа устните с хиалурон, защото нейните са си задоволително сочни и изкусителни.

А слуховете, че си е поставила силикон в гърдите, с цел да не изостава от Гери- Никол, също се оказаха погрешни. Дарина има естествено огромен бюст и към този момент изрично няма желание да го усилва още повече посредством изкуствени импланти.

Колежката й Гери- Никол още през лятото пък се подреди с чифт силиконови бомби. Не тъй като си няма естествени, а тъй като решила, че би трябвало да им придаде по- добра форма и да ги усили. Тя се похвали, че си купила най- скъпите импланти и цялата намеса й коствала колосалната сума от 20 бона.

През лятото Гери- Никол си направи и лифтинг на известните си задни елементи, особено за гостуването си на нюйоркската седмица на модата. Освен това, тя постоянно помпа устните си с филъри. А тоновете грим, с които покрива лицето си, е умопомрачителен.

Дара пък се старае да поддържа по- натурална визия, защото по този начин печели повече плюсове от съперниката си. С по- младежката и естествена визия на абитуриентския си бал, тя съумя изрично да бие Гери- Никол, която си поръча рокля от Италия с камъни сваровски.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР