Всеки Божи ден се говори и отляво, и отдясно, че

...
Всеки Божи ден се говори и отляво, и отдясно, че
Коментари Харесай

Покушението срещу Фицо - сега словаците се страхуват от полицейска държава


" Всеки Божи ден се приказва и отляво, и отдясно, че в този момент е моментът да си отмъстим, да има политическа война . Хората ги е боязън, че може да се вкара правилото на полицейската страна, тъй като се чуват апели да няма благосклонност към никого, в случай че прояви състрадание към стрелеца ".

Това е обстановката в Словакия след  по думите на Мартин Клус, някогашен народен представител от демократичната дясноцентристка партия " Свобода и взаимност " и някогашен държавен секретар на Министерство на външните работи в Братислава. " Естествено, ние сме срещу принуждение от всевъзможен тип, само че, въпреки това, министърът на вътрешните работи с тези строги ограничения плаши хората ", изясни той в изявление за bTV.
 Атентатът против Фицо - политическо нахлуване или реваншизъм?
Атентатът против Фицо - политическо нахлуване или реваншизъм?

Войната в Украйна промени благосклонностите в Украйна и в България

" Живеем в един свят постфактум, подложени сме на сериозна акция на агитация, неистини и от двете страни на бариерата , най-вече от Русия. Това се употребява и във вътрешната политика. Това докара и до опита за ликвидиране, това е директен резултат от разединеното общество, което имаме в Словакия ", счита Клус.

Той показа, че преди години се е считало, че партията на Фицо - SMER - тогава в съпротива, е отминала в историята. " Когато бях част от обединението, имахме 95 места, съществено болшинство. Доведохме до съществени промени в обществото. Само че държавното управление, влезнало в служба две седмици след пандемията през 2020 година, трябваше да вкара непопулярни ограничения. По-късно доста хора започнаха да споделят, че за войната (в Украйна) не са отговорни руснаците, а други сили - има съществено въздействие на съветската агитация в страната. Опозицията използваше сполучливо тези настроения " и се завърна, проучва Мартин Клус. Той предлага кръгла маса, която да позволи споровете сред опозиционните партии.
 Когато зорлем те вършат страдалец
Когато зорлем те вършат страдалец

Покушение против настоящ министър-председател на страна от Европейски Съюз е не просто " алена лампа ", а даже повече - това е към този момент отвън скалата на естествената тревожност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР