С покачването на температурите през лятото е време да приберете

...
С покачването на температурите през лятото е време да приберете
Коментари Харесай

Ленено-памучни ризи – комфорт и удобство в летните жеги

С покачването на температурите през лятото е време да приберете дебелите блузи и зимни ризи и да преминете към по-леки и дишащи материи. Ленено-памучните мъжки ризи са изпълнени с класическа лъскавина и немарливост. Неслучайно, ризите от лен и памук постоянно са в основата на мъжкия дрешник за пролетните и летни сезони. За да си набавите нови артикули към Вашата сбирка, можете да посетите онлайн магазина на Ree.bg и да разгледате богатият набор от. А с цел да улесним избора на летни мъжки ризи, сме подбрали няколко ленено-памучни модела.

Няма по-елегантна и естетически издържана риза от бялата ленена риза с копчета. Ето за какво, мъжката ленено-памучна риза с пай ръкав е прелестна добавка към Вашият всекидневен дрешник за летния сезон. Моделът е от тези мъжки ризи, които припомнят за морски бриз където и да отидете. Предложението на Ree.bg съчетава нехаен жанр (риза) с комфортна и удобна дишаща материя (тениска) в летните жеги. Нещо повече, с изключение на в бяло, ризата се предлага и в още 4 цвята.

Ако не си падате по многото копчета и предпочитате по-„ стегнатият “ тип, постоянно можете да се ориентирате към мъжки ризи, които повече наподобяват тениски. Единствената разлика, естествено, е че тениските нормално са от памук или полиестер, до момента в който мъжката ежедневна лятна риза е от ленено-памучна примес. Освен очевидното преимущество откъм материя, тази риза е и доста по-удобна. Нещо повече, тя не е напълно свободна, а по-скоро разказва телесните линии, което би подчертало по прелестен метод мъжете с хубави тела.

И най-после, само че не на последно място, съчетанието от типичен тип и фешън привкус е златната среда когато става въпрос за летни мъжки ризи. Мъжката ежедневна лятна блуза е идеалният модел за съчетание с каквото се сетите – дънки, панталони, къси панталони, та даже и спортни долнища. Със своето многообразие от 6 разнообразни цвята, това е една от многото ежедневни мъжки ризи от сбирката мъжки облекла на.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР