Бременната Златка Райкова дълго време се опитваше да заблуждава феновете

...
Бременната Златка Райкова дълго време се опитваше да заблуждава феновете
Коментари Харесай

Бременна Златка Райкова цъфна по бански Без Фотошоп! СНИМКИ:

Бременната Златка Райкова дълго време се опитваше да заблуждава почитателите си в обществените мрежи, че деликатното й положение не се е отразило върху физиката. Плеймейтката не спря да пуска фотоси, които очевидно бяха мощно обработени с фотошоп, тъй че да не й личат качените килограми.

Папарашки фотоси отпреди няколко дни обаче разрушиха на пух и прахуляк лъжите на пазарджиклийката. Моделката е качила очевидно сред 10 и 15 кг. От стегнатата и апетитна фигура на някогашната секс бомба не е останал и помен.

Това, несъмнено, е напълно обикновено за напредналата й бременност. Просто никой не разбираше за какво на й трябваше да лъже, че съвсем не е качила килограми. Поради тази причина напоследък почитателите й в обществените мрежи недоволстваха.

Но след появяването на папарашките фотоси, към този момент я взимат на майтап, поради нескопосаните й опити да заблуждава аудиторията.

Златка Райкова чака първото си дете при започване на есента, а за бащата Благой Георгиев то ще е четвърто подред. Футболистът има две деца от някогашната си другарка Христина Витанова и едно дете от брака си с рускинята Есмер Омерова. Заради влошени връзки с някогашната си брачна половинка, Благой не може да вижда 3- годишния си наследник Елай.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР