ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Шон Диди“ Комбс призна в неделя,

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Шон Диди“ Комбс призна в неделя,
Коментари Харесай

Диди признава, че е победил бившата си приятелка Каси, казва, че съжалява, нарича действията си „неизвинителни“

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Шон „ Диди “ Комбс призна в неделя, че е победил някогашната си другарка в коридора на хотел през 2016 година откакто CNN пусна видео на офанзивата, казвайки във видео опрощение, че „ в действителност съжалява “ и дейностите му са „ непростими “.

„ Поемам цялостна отговорност за дейностите си в това видео. Бях погнусен тогава, когато го направих. Вече съм погнусен “, сподели музикалният магнат във видео изказване, оповестено в неделя в Instagram и Фейсбук.

Видеото, излъчено от CNN в петък, демонстрира Комбс, облечен единствено с бяла забрадка, да удря и рита R&B певицата която беше негово протеже и дългогодишна другарка по това време. Кадрите също по този начин демонстрират, че Комбс блъска и влачи Каси и хвърля ваза в нейната посока.

Каси, чието юридическо име е Касандра Вентура, съди Комбс през ноември за години на полов, физически и прочувствен живот корист. Делото беше уредено на идващия ден, само че провокира интензивна инспекция на Комбс, като през идващите месеци бяха заведени още н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР