Стефанос Циципас не беше никак доволен след отпадането си от

...
Стефанос Циципас не беше никак доволен след отпадането си от
Коментари Харесай

Джари не остана длъжен на Циципас: Той не ме превъзхождаше сериозно в нито един момент

Стефанос Циципас не беше по никакъв начин удовлетворен след отпадането си от Мастърса в Рим, което пристигна в оспорвана 3-сетова 1/4-финална борба от Николас Джари. Гъркът имаше преднина в резултата през съвсем цялото време, само че пропиля пробив задатък в решителния сет и в последна сметка пропусна шанса си да преследва дебютна купа в италианската столица.

Впоследствие Циципас съобщи на своята конференция, че напълно е направлявал срещата и е изгубил единствено поради своите лични неточности. Световният номер 8 даже стигна по-далеч и не се поколеба да каже по какъв начин съгласно него е подарил самичък мача на чилиеца и се усеща ограбен от обстоятелството, че не е траял напред в конкуренцията.

Джар пък не остана дължен на своя сътрудник, като разбра за неговите думи и показа следното по тематиката пред медиите в Рим:

" Победата ми над Стефанос е евентуално най-хубавата в кариерата ми, имайки поради значимостта на мача и това какъв брой е мощен той на клей. Той беше любимец и разбирам, че е обикновено да бъде отчаян и да каже някои недотам верни неща под афект. Аз персонално усещах, че от самото начало мачът е извънредно равносилен и той нямаше ясно изразено предимство над мен в нито един миг. Аз играех отличен тенис през цялото време, тъй че трябваше да продължа по този метод в хода на цялата среща и да не спирам да си сътворявам нови благоприятни условия, като се възползвах по най-хубавия вероятен метод от тях и това направи разликата " - разяснява международният номер 24.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР