Натали Трифонова се размина с голямата награда в Dancing stars,

...
Натали Трифонова се размина с голямата награда в Dancing stars,
Коментари Харесай

Натали Трифонова след финала в Dancing stars: Два дни само ям и само спя. Нищо друго не правя

Натали Трифонова се размина с огромната премия в " Dancing stars ", макар старанието си на дансинга, само че пък си разреши да направи по-късно повече от забавен коментар за случилото се на финала в шоуто.

" Два дни единствено хапвам и единствено дремя. Нищо друго не върша ", показа синоптичката на bTV в " Преди обед ".

Блондинката и сътрудникът ѝ Димитър Стефанин се окичиха с бронзовите медали в танцовото шоу, а дали има освен това сред тях, както към този момент се питат мнозина, занапред ще излиза наяве, написа shiw.blitz.bg.

Най-трудните интервали по време на танцувалното шоу за двойката били 2-ра и 8-ма седмица. 

" Този интервал беше сериозен ", призна Натали и добави, че защото и двамата с Димитър са мощни характери, не е било по никакъв начин елементарно да съумеят да се сработят.



 

" Всеки си държи на своето ", добави русокоската. Приятелството сред двамата сътрудници на сцената обаче, се заражда тъкмо поради тези сериозни връзки първоначално. А на финала с Димитър се случва нещо, което раздрусва най-много Натали.

Цялото тяло на Димитър не стопира да трепери по време на последния танц на двойката. А синоптичката пък се чувствала доста спокойна на финала.

" Най-спокойна бях на финала ", откровена е тя, без обаче да може да изясни за какво възприятието ѝ е било такова.

Любопитна детайлност, която би прозвучала след тези думи много озадачаващо, бе, че в хода на подготовката за осъществяванията в " Dancing stars ", Натали е желала на няколко пъти да се откаже. Даже е молила Димитър да прави по-леки хореографии.

" Ако той беше се съобразил с моето предпочитание, нямаше да стигна до финала ", признава към днешна дата обаче дългокраката русокоска, която добави още: " Аз стигнах до финала единствено поради него ", добави тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР