Съпредседателят на ПП Асен Василев призна, че именно те са

...
Съпредседателят на ПП Асен Василев призна, че именно те са
Коментари Харесай

Асен Василев призна, че ПП-ДБ са виновни за поредните избори

Съпредседателят на Политическа партия Асен Василев призна, че точно те са повода да се отиде на предварителни избори. Докато месеци наред обясняваха, че отговорни са ГЕРБ-СДС по една или друга причина, през днешния ден Василев гордо декларира, че държавното управление е паднало точно поради тях.

На предизборно заседание, Василев изясни, че и програмата, и министър-председателят, и кабинетът са били техни. Бившият финансов министър съобщи: „ Това, което казахме: Това е нашата стратегия, това е нашия министър ръководител, това е нашия кабинет. Ще ви вземем една Габриелка. Другите ги прихванаха в придвижване, единствено да кажа, тъй като на някой са им слаби ангелите, по този начин да кажа. И до момента в който те вървяха по пътя, който ние бяхме начертали, приемахме поддръжката. В момента, в който те споделиха, ще завъртим кормилото към постната пица, ние казахме – не. Като не желаете айде назад при хората. “

От изявлението на Василев не излиза наяве на кой са му слаби ангелите и кой е бил прихванат по пътя, само че ясно става едно. Асен Василев в прав текст и без терзание декларира пред пред възможните си гласоподаватели, до момента в който ги пропагандира, че не са желали да разделят никакви постове в страната с никого.

Припомняме, че точно това беше повода за неуспеха на договарянията изтъкната от преговорния екип излъчен от ГЕРБ-СДС. От партията на Борисов ясно обявиха, че са подготвени и подписаха съглашението, за което упорстваха от ПП-ДБ. Самата Мария Габриел одобри изискванията на ПП-ДБ да няма рокади в държавното управление с изключение на министър председател и вицепремиер. Но и това не се хареса на ПП-ДБ, които очевидно към този момент са има други проекти, както стана ясно преди месеци от записа на вътрешнопартийната им среща, както и в този момент когато към този момент нямат терзание да приказват намерено, че желаят цяла власт в страната, а в случай че не получат това, което желаят ще се върви на избори.  


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР