Криско стана баща за първи път! Рапърът се похвали сам

...
Криско стана баща за първи път! Рапърът се похвали сам
Коментари Харесай

Честито! Криско стана Баща!

Криско стана татко за първи път! Рапърът се похвали самичък с щастливото събитие и сподели фотография с бебето, минути след раждането му.

Засега Криско и половинката му Цветелина не оповестяват какъв пол е отрочето им. Габровецът обаче към този момент се е погрижил за наследството на първородното си дете. Месец преди раждането, закупи първокласно жилище в кв. Бояна, като подарък за новороденото.

Рапърът обаче е безапелационен, че няма да подписва брак с майката на детето си. Още до момента в който беше бременна, Цветелина научи от изявление на Криско, че той няма да се ожени за нея. Изпълнителят го съобщи пред цяла България, освен това без капка позор.

Криско и Цветелина са дружно от две години. По това време тя е танцьорка и се включва с план на рапъра. След като започнаха връзката си, Цвети се отхвърли от танците и стана стюардеса. Габровецът, който е легендарен със своята свидливост, по този начин и не обезпечи по- сносна работа за приятелката си. Заради майчинството обаче, най- евентуално Цветелина ще би трябвало да смени попрището.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР