Полузащитникът на е разочарован от феновете, които едва ли не

...
Полузащитникът на е разочарован от феновете, които едва ли не
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш за дузпите: Пред телевизора изглежда много лесно

Полузащитникът на е отчаян от почитателите, които надали не го подиграват, че вкарва единствено от дузпи. Той към този момент осъществя 8 гола от бялата точка за новия си клуб, а в професионалната си кариера е пропуснал единствено две от 30 опита.

“Хората споделят, че осъществявам единствено от углавен удар. Но когато другите го вършат, това не е проблем. Това е част от играта”, съобщи португалецът, представен от “Мирър”.

“Дузпата е късмет да реализираш, само че не гаранция за гол - продължи той. - Трябва да я вкараш. Наясно съм, че съгласно всички това е лесна задача, само че можеш да загубиш край на дузпи. Манчестър Юн по този начин завоюва в Шампионската лига през 2008 година За множеството хора е елементарно да приказват, когато са пред тв приемника. “Поглеждате вляво от вратаря и стреляте вдясно, нали?” Така си викат всички. Така е, само че от време на време ти избавят.”

Фернандеш няма проблем и някой различен от отбора да шутира от 11-ия метър. “В състава имаме доста класни футболисти. Преди мен това правеше Раши (б.р. - Маркъс Рашфорд). Казал съм му, че когато се усеща убеден, да каже и ще му дам той да бие дузпата. Няма проблем, няма да се дразня.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР