Полицаи от Берковица проведоха спецоперация и разкриха няколко престъпления, съобщиха

...
Полицаи от Берковица проведоха спецоперация и разкриха няколко престъпления, съобщиха
Коментари Харесай

Полицаи от Берковица проведоха спецоперация, разкриха няколко престъпления

Полицаи от Берковица организираха спецоперация и разкриха няколко закононарушения, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Вчера, сред 7 и 16 часа, на територията на районното ръководство в Берковица е извършена профилирана полицейска интервенция по запазване на публичния ред и противопоставяне на стандартната престъпност. В хода на акцията са осъществени инспекции на 26 МПС, 47 лица и 7 обекта. Съставени са 7 акта и 3 фиша по Закона за придвижване по пътищата и са връчени 3 ел. фиша за превишена скорост.
Образувано е досъдебно произвеждане за нелегално владеене на муниции. При осъществени в Замфирово 4 претърсвания на коли и парцели на 57-годишен гражданин на Стара Загора от жабката на лек автомобил "Рено Лагуна " е конфискуван ловджийски патрон, диаметър 12.
По време на интервенцията са разкрити още 3 закононарушения.
При инспекция на лек автомобил „ Опел Корса “, ръководен от 57-годишен гражданин в берковския кв. „ Раковица “ е открито, че возилото е със служебно прекъсната регистрация заради несключен контракт за наложителна застраховка „ Гражданска отговорност на автомобилистите “.
След получена информация е осъществено претършуване в дворовете на две жителки на кв. „ Раковица “, където е открито нелегално предпазване на общо 4 куб. дървесина.
На нарушителките са формирани актове по Закона за горите и формирани преписки.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР