Политическият сезон започна прекалено остро точно в момента, в който

...
Политическият сезон започна прекалено остро точно в момента, в който
Коментари Харесай

Марешки предлага на президента да е кмет, защото иначе е с орязани функции

Политическият сезон стартира прекомерно остро тъкмо сега, в който сме изтървали съвсем всички влакове. България би трябвало да търси оптимален политически консенсус за възстановяване на приходите на хората, за справяне с демографската рецесия, с проблемите в опазването на здравето и образованието. Това съобщи пред Нова телевизия водачът на партия " Воля " Веселин Марешки.

По думите му той няма да бъде претендент за кмет на Варна на идните локални избори. В момента съгласно него се разиграват някакви ниски пристрастености.

Стигаме до едни извратени обстановки, в които претенденти, които са част от системата, която е убивала фамилиите на хора с увреждания, убивала е образованието, докарала е България до тази демографска рецесия, в този момент част от протестиращите родители, поддържат претенденти, които са главен фактор в системата, която ги е убивала.

" Това, което отправихме към президента, напълно доброжелателно, е по отношение на това, че като президент са му орязани функционалностите, и ние му споделяме, че най-прекият път към това да имаш опция да покажеш качествата си е да се кандидатираш за кмет на София. "

Така водачът на " Воля " изясни предлагането на партията, отправено към президента. Той се употребява с огромен рейтинг сега. Видяхте и Мая Манолова напусна своя пост като омбудсман. Няма нищо ужасно за всеки един деятелен човек, който желае да покаже качествата си ", сподели още Марешки.

Сред структурите на партията имало издигната кандидатура на Румен Радев, на Слави Трифонов, само че няма нито един човек, който да е показал Мая Манолова. Ние ги попитахме за какво не поддържат Манолова и те споделиха, че тя също е от системата, която е създавала беднотия и корупция в България, добави Марешки. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР