Депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков заяви пред bTV, че все

...
Депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков заяви пред bTV, че все
Коментари Харесай

Божанков за стрелбата в Арбанаси и сина си: Малкият дявол, оръжието не е съхранявано правилно

Депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков съобщи пред bTV, че към момента не е разговарял със притежателя на револвера, с който детето на народния представител простреля друго дете по време на празненство за рожден ден в Арбанаси. Той посочи, че мъжът е татко на съученик на неговия наследник. Добави, че " явно оръжието не се е съхранявало вярно ".
 
Божанков сподели още, че револверът е законно притежаван. Той сподели още, че притежателят на оръжието има бизнес, обвързван с производството на самун. Депутатът опроверга информациите, че на празненството е имало общински съветници и народни представители.
 
Божанков съобщи, че на всички участвали на празненството са взети проби за опиати и те са негативни. По случая тече следствие, има и арестуван.
 
" Малкият демон. Всеки на наше място би мисли по този начин. Може много бързо и неуместно да загубим тези, които обичаме. И двете потърпевши деца са от нашето семейство ", изясни той.
 
" Раненото дете е сестра на моята брачна половинка. Рожденият ден е на майката на друго дете. Нашите деца са съученици, вървят в едно учебно заведение в един и същи клас. Всички бяха в потрес, възвръщаме се последователно. В момента то е в болница и се възвръща ", добави Явор Божанков.
 
Собственикът на револвера - татко на едно от децата на празненството, се занимава с произвеждане на самун.
 
Районната прокуратура във Велико Търново заяви, че на притежателя на оръжието, с което беше простреляно дете в Арбанаси, е връчена призовка за явяване в качеството на обвинен на 16 май 2024 година Тогава ще бъде избрана и мярка за неотклонение на лицето, пишат от прокуратурата. Мъжът беше освободен по-рано в понеделник.
 
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР