Гражданин на САЩ е задържан за 10 дни от руски

...
Гражданин на САЩ е задържан за 10 дни от руски
Коментари Харесай

В Русия задържаха американец за непристоен език

Гражданин на Съединени американски щати е арестуван за 10 дни от съветски съд за потребление на неприличен език по време на полицейски обиск в жилището му, заяви съветският вестник " Комерсант ".

От прокуратурата декларират, че американският жител, 36-годишният Анджело Джоузеф Таларико-четвърти, е ругал на британски служители на реда, които са пристигнали в московския апартамент на брачната половинка му, с цел да извършат обиск като част от следствие на кражба на биткойни в региона на Мурманск, написа вестникът.

В полицейски отчет се споделя, че американецът, който се е преместил в Русия от Лос Анджелис, е крещял на служителите на реда и е употребявал две разнообразни думи, " чието значение те са разбрали " , заяви " Комерсант ".

Гражданинът на Съединени американски щати отхвърли административното нарушаване - дребно безчинство и нецензурни думи на обществено място. Той е бил задържан в Москва, приет за отговорен от съда и арестуван за 10 дни, написа изданието.

Адвокатът му отхвърли обвиняванията, че се е ругаел, като сподели, че той и брачната половинка му са били в кухнята на жилището по време на обиска. Американският жител обаче загуби обжалването.
 Руският съд удължи ареста на журналистката на Радио
Руският съд удължи ареста на журналистката на Радио " Свобода "

Тя се оплака от изискванията в ареста

Съединените щати предизвестяват своите жители да не пътуват до Русия , базирайки се на редица аргументи, в това число " капацитет за тормоз и набелязване на жители на Съединени американски щати за задържане от съветски чиновници по сигурността " и случайното използване на закона.

Почти никакви американски публицисти към този момент не са останали в Москва. Евън Гершкович, кореспондент на Wall Street Journal,. Пол Уилън, деец от морската пехота на Съединени американски щати,. И двамата отхвърлят обвиняванията.

Няколко жители на Съединени американски щати са арестувани за по-обикновени закононарушения.

от полицията в съветския далекоизточен град Владивосток по съмнение в кражба от жена, с която е имал връзка.

Отделно,, получи 10 дни затвор за " дребно безчинство " по-рано този месец, откакто беше открит гол на открито покрай детска библиотека.
 Американският боен, арестуван в Русия, е отишъл там без позволение
Американският боен, арестуван в Русия, е отишъл там без позволение

Армията сподели, че няма доказателства, че Блек възнамерява да остане в Русия след края на персоналния си отпуск
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР