Поклонението се състоя днес по обяд в катедралния храм "Свети

...
Поклонението се състоя днес по обяд в катедралния храм "Свети
Коментари Харесай

Сливен се прости с красивата учителка, загинала на ”Тракия”

Поклонението се състоя през днешния ден по обяд в катедралния храм "Свети Димитър " в Сливен, оповестиха от Областната администрация.

Съболезнования от името на регионалния шеф Чавдар Божурски и чиновниците в администрацията сервира на фамилията и околните на починалата млада жена зам.-областният шеф Камен Костов. Паметта на Станислава Петкова уважиха още кметът Стефан Радев и заместниците му, както и ръководителят на Общинския съвет Димитър Митев.

31-годишната Станислава бе учителка в сливенското 12 ОУ "Елисавета Багряна ". Тя преподаваше на втори клас. След злополуката, с възпитаниците й работят психолози.

"Почивай в мир, Стаси! Ще бъдеш вечно в нашите сърца! ", написаха сътрудниците на красивата учителка в формалния профил на учебното заведение във Facebook.

"Децата те обичат, прелестна Госпожо Петкова! Много ни е тежко, загубата е голяма! Блестяхте като една звезда и се надявам, въпреки и от небето, да блестите по този начин и да закриляте децата ни, както до момента! Поклон! ", пък бяха прощалните думи на майка, чието дете е било в класа на починалата преподавателка.

Станислава Петкова е разведена. Сама се е грижила за момиченцето си - четвъртокласничка.

Днес Софийският областен съд остави за непрекъснато в ареста 29-годишната Цвета Таскова, обвинена за злополуката.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР