Поискахме разсекретяване на стенограмата, за да се види позицията на

...
Поискахме разсекретяване на стенограмата, за да се види позицията на
Коментари Харесай

Чудо! Спас Гърневски и Александър Симов не се скараха

Поискахме разсекретяване на стенограмата, с цел да се види позицията на президента при срещата му с патриарх Кирил. Видяхме позицията на премиера. Искаме да забележим и позицията на президента. За нас са значими позициите на първите мъже в страната.

Това сподели в утринния блок на БТВ депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски, който разяснява тематиката за визитата на съветския патриарх Кирил и тона му по време на срещата с президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила. "На такива значими срещи би трябвало да има стенограми. Водещата роля на Русия е безспорна в тази война, само че ние не можем да не почетем паметта и на финландците, поляците и всички други, които са починали. Всяка пролята кръв за нашата независимост е скъпа. Имперските ползи на Русия не съм към България, а към проливите. Това го знае всеки историк. Въпросите за разногласията при Обединени патриоти би трябвало да се зададат на тях. Аз персонално не бих одобрил думите на Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила, само че те ще си решат вътре в обединението по какъв начин да работят. От ГЕРБ желаеме да знаем дали водещите мъже в страната водят единна политика в отбрана на националните ползи ", разгласи Гърневски.

Заедно с него посетител беше и народният-представител от Българска социалистическа партия Александър Симов. "Не одобрявам изцяло това, което споделя патриарх Кирил. Кръвта няма цвят. С съображение се възмущаваме от сходно отношение към нас, само че би трябвало да забележим и по какъв начин ние българите интерпретираме Освободителната война. Имаше държавни мъже, които даже не загатваха името на Русия. Говоря за гаджето на Деси Банова. Всеки боец, който е умрял за нашата независимост, е скъп. Какъв имперски интерес е имал съветския боец, който е умрял на Шипка? За мен няма никакъв смисъл Валери Симеонов да се извинява. Той на секундата би трябвало да напусне държавното управление. Не можеш да се държиш като малък гамен и озверял фашист. Той не се намира в някоя бургаска механа да играе карти и да разяснява визитата на патриарх Кирил. Той е вицепремиер. Този коментар е всеизвестен скандал. Ако министър председателят беше тагъв стратегически състезател, за какъвто ни го показват, трябваше към този момент да е освободил Симеонов ", безапелационен беше Симов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР