Харви Монро ще бъде върнат в светлината на прожекторите, тъй

...
Харви Монро ще бъде върнат в светлината на прожекторите, тъй
Коментари Харесай

BBC EastEnders разкрива нов герой за експлозивния сюжет на Харви Монро

Харви Монро ще бъде върнат в светлината на прожекторите, защото шефовете на EastEnders потвърдиха, че той ще се срещне с някой нов в Уолфорд - само че коя е Мая и какво желае тя?

Таксиджията, изобразен от Рос Боутман, неотдавна беше забъркан в рухването на Дийн Уикс, защото беше решен да стигне до дъното на гнусните му каузи. По това време злодеят кроеше скрит план да повреди здравето на щерка си Джейд, само че в последна сметка беше хвърлен зад решетките, когато беше упрекнат в убийството на Киану Тейлър.

Нов воин към този момент е подготвен да се откри в Уолфорд и ще провокира необикновено другарство с Харви в подиуми, които би трябвало да бъдат излъчени идната седмица по BBC One.

Актрисата Доктори Бхарти Пател, известна с всепризнатата роля на Рухма Картър от 2015 до 2024 година в медицинския сапун с секира, ще изобрази Мая от 29 май 2024 година

Въпреки че той взе участие тясно в неотдавнашния Walford драма, Харви ще се почувства уединен идната седмица, което не е изненада, откакто нег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР