Поетът и певец Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, отсвири

...
Поетът и певец Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, отсвири
Коментари Харесай

Папи Ханс грозно отряза бившата си Дара

Поетът и артист Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, отсвири някогашната си другарка Дарина Йотова - Дара и не се появи на промоцията на албума й. Доскоро изпълнителите твърдяха, че ги свързва крепка дружба, макар че сантименталните им връзки от дълго време са в предишното. Действията им обаче приказват друго.
Запознати настояват, че Папи и Дара са охладнели един към различен, откогато имат нови половинки. Певицата излиза с 25-годишния рекламист Мартин Димитров, а Константин е привързан с актрисата и манекенка Сара Драгулева.



Въпреки че Йотова го поканила на концертa си, Константин предпочел да участва на друго светско събитие в столицата – юбилея на дизайнерката и художничка Искра Георгиева. Дали обаче има някакъв по-сериозен спор сред някогашните гаджета не е ясно.

Преди време се носеха клюки, че Трендафилов си пада най-много по мъже, само че той постоянно ги е отричал. В момента любовта му с чаровната Сара процъфтява. По Великден двамата отпрашиха за Гърция, където се любуваха на топло време и сантиментални моменти край морския бряг. Те пуснаха и няколко фотоси онлайн, за наслада на феновете си.

Актуалната красавица до Папи има разнородни ползи - тя е модел на „ Ивет модерно ”,  взела участие е в доста фотосесии и реклами, редом с това приключва и НАТФИЗ. Някои фенове я познават от сериала „ Братя ”, където има второстепенна роля, само че към момента е най-известна като „ гаджето на Папи Ханс ”.

Константин е споделял, че той е направил първата крачка към Сара, като й написал известие в обществената мрежа. После се видели онлайн, разходили се в планината и изпълнителят решил, че доста си подхождат. „ Тя е най-талантливата актриса, която познавам и е идващото огромно име на сцената! ”, хвали Трендафилов обичаната си. И добавя, че не може да бъде с жена, която не се интересува от изкуство, тъй като надали би схванала неговия свят. Затова след раздялата с Дара дълго време бил самичък, само че любовта го изненадала, когато минимум я очаквал.

Запознати издават, че двойката към този момент живее под един покрив. Общите им ползи ги сближили, а неотдавна решили да преминат и към идната стъпка в връзките им. Това е и първият опит на актьора в съжителството на фамилни начала.

Преди да срещне Сара, Папи кaзвaшe, чe ce e посветил на кaриeрaта си.  Той не можеше да завърти съществено гадже, а поради ексцентричния му жанр потеглиха клюки, че плува на левия бряг. „ Нe cъм гeй. Имaм виcoки изиcквaния към дaмитe, зaтoвa дългo врeмe бях caм! ”, споделял е Трендафилов.

Макар че връзката му със Сара се развива добре, Папи към момента не мисли за наследници, тъй като счита, че и двамата са прекомерно млади. Певецът доста oбичa дeцaтa, радва се на племенниците си, aлa caмият тoй вce oщe нe ce чувcтвa гoтoв дa бъдe бaщa и се вижда като родител в по-далечно бъдеще.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР