Подкрепата за войната в Украйна сред обществото в Русия отслабва,

...
Подкрепата за войната в Украйна сред обществото в Русия отслабва,
Коментари Харесай

Руската пропаганда: По-добре светът да е унищожен от ядрена война, отколкото Русия да загуби

Подкрепата за войната в Украйна измежду обществото в Русия отслабва, по тази причина машината за агитация на Кремъл се пробва да поправи това, като предизвестява руснаците, че цялата страна ще бъде осъдена от западните сили, в случай че армията на президента Путин бъде победена.

" Всички ще бъдат считани за отговорни без изключение, без значение дали се намират на територията на Русия или отвън нея ", сподели Олга Скабеева, известна държавна телевизионна водеща, в настоящо токшоу, излъчено от канал " Россия 1 ". " Съществуването на страната, както и съществуването на всеки съветски жител е заложено на карта! "

Скабеева, която е известна като желязната кукла на Путин, сподели, че елементарните руснаци, живеещи в чужбина, даже тези, които нямат връзка с Кремъл, ще бъдат „ неотложно задържани “, в случай че Русия загуби войната.

Маргарита Симонян, началник на RT, подкрепяната от Кремъл медия, предизвести за " невъобразими " последствия за Русия, ако Украйна излезе победител. " Ако загубим, Хага, действителна или хипотетична, ще пристигна даже за портиера, който мете калдъръма зад Кремъл ", сподели тя, имайки поради Международния углавен съд.

Говорейки по националната телевизия, тя прикани съветските военни да продължат безмилостните си офанзиви против украинската енергийна инфраструктура, като сподели: " Това е единственото нещо, което можем да създадем в тази обстановка ".

Симонян, която рутинно назовава Путин " шефа ", сподели също, че неназовани длъжностни лица във " високите кръгове " са все по-загрижени да не бъдат преследвани за военни закононарушения. " Но те би трябвало да се опасяват от загуба, от оскърбление, от изменничество на личния си народ ", добави тя.

Поредица от унизителни неуспехи на бойното поле, големи военни жертви и извънредно непопулярна военна работа значат, че единствено един на всеки четирима руснаци в този момент е за продължение на войната в Украйна, съгласно изтекло изследване на Кремъл, получено от Meduza.

" Конфликтът става все по-осезаем за доста руснаци след частичната готовност през септември 2022 година ", съобщи през днешния ден английското министерство на защитата. " Тъй като е малко евентуално Русия да реализира огромни триумфи на бойното поле през идващите няколко месеца, поддържането даже на безмълвното утвърждение на войната измежду популацията евентуално ще бъде все по-трудно за Кремъл. "

Симонян и Скабеева, както и Владимир Соловьов, различен прочут амбулантен търговец на кремълската агитация, споделиха преди този момент, че биха предпочели да видят света погубен в нуклеарна война, в сравнение с Русия да бъде победена в Украйна.

Коментарите пристигнаха, когато Европейският съюз прикани предходната седмица за специфичен съд, който да проверява съветските военни закононарушения. " Готови сме да стартираме да работим с интернационалната общественост, с цел да получим допустимо най-широката интернационална поддръжка за този профилиран съд ", сподели Урсула фон дер Лайен, ръководител на Европейската комисия.

Тя добави, че Москва и обвързваните с Кремъл магнати би трябвало да обезпечат по-голямата част от средствата, нужни за възобновяване на украинските градове и инфраструктура след войната.

" Русия би трябвало да заплати финансово за опустошението, което аргументи ", сподели тя. " Русия и нейните олигарси би трябвало да компенсират Украйна за вредите и да покрият разноските за възобновяване на страната. "

Служители на Европейската комисия споделиха, че разноските за възобновяване на Украйна ще бъдат минимум 600 милиарда евро. Президентът Зеленски оцени цената на трилион $./www.dnes.bg/
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР