Под заплаха от закриване е сутрешното токшоу на Гала На

...
Под заплаха от закриване е сутрешното токшоу на Гала На
Коментари Харесай

Гала остава без „На кафе”?

Под опасност от закриване е утринното токшоу на Гала „ На кафе ”. Заради пандемията екипът на предаването бе понижен до най-малко, а съгласно слуховете, доста е допустимо от есента планът напълно да бъде преустановен, научи HotArena.

През юли шоуто излиза във почивка, само че не е несъмнено, дали ще се завърне през есента. Тази годината отпуската на водещата стартира по-рано поради пандемията, а ориста на обичаното й предаване е под сериозен въпрос.

Хора от екипа разкриват, че съкращенията към този момент са почнали, а една от първите, които трябваше да си тръгнат, бе стилистката Кремена Халваджиян. Заради свития бюджет и ниските рейтинги, от малкия екран обмислят съществено, дали на есен да не го заменят с различен тв план, написа " Минаха години ".

Дори и шоуто да има нов сезон, то екипът ще е изменен, а лицата в него сведени до най-малко.

Сега плевенчанката трепери за мястото си, изключително откакто един път претърпя сходно нещо. През юли 2005 година шоуто й слезе от ефир за цели четири години и през февруари 2009 се завърна.

Оттогава, към този момент 11 години Гала е несменяема в ефира на „ На кафе ”. Тв водещата признава, че дните след уволнението са били най-трудни за нея. Тогава се тормозела от безпаричие и неналичието на смисъл да продължи напред.

Днес финансови компликации не я заплашват, само че сигурно е допустимо още веднъж да се депресира, в случай че бъде принудена да си остане вкъщи по-дълго време.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР