Починалият при преследване с полицията в Стара Загора е лекуван

...
Починалият при преследване с полицията в Стара Загора е лекуван
Коментари Харесай

Мъжът, починал след гонка с полицията, е страдал от параноидна шизофрения

Починалият при гонене с полицията в Стара Загора е лекуван от параноидна шизофрения. Според неговия директен работен началник някогашният първенец по битка е настаняван най-малко в две лечебни заведения.

Няма данни, че гибелта е настъпила в резултат на дейности на нашите чиновници, сподели шефът на ОДМВР-Стара Загора

58-годишният мъж е работил на вулканизатор в рудник „ Трояново “. Случвало се е да се държи несъответстващо и е викан медицински екип, споделя още директният му началник. 

Снимка: bTV

„ Полицията спомага, качиха го в полицейската кола и го вкараха в психиатричната клиника в Раднево. Там е прокиснал два месеца. След два месеца може би беше и в психиатрична клиника в Стара Загора. След това се върна. Сигнализирахме способените органи, желали сме мнение от персоналния доктор за здравословното положение на Пламен с предложено писмо, лекарката го е получила, не ни върна отговор “, добавя инж. Стойко Башалов, шеф в рудник „ Трояново-Север “.

Баща ми е брутално погубен, той е погубен, свиреп обичай, пребит, описа пред bTV дъщерята на Пламен Пенев

Той споделя, че не знае за спречквания или кавги сред починалия мъж и други чиновници.

„ Всички служащи го знаят, че има психологични отклонения. Има моменти, когато действително не си пие медикаментите и си приказва самичък, само че те са привикнали с това “, показва Стойко Башалов.

Снимка: bTV

След гонка с полицията на 31 декември вечерта 58-годишният мъж почива. Според Министерство на вътрешните работи служителите на реда са работили по закон, само че фамилията на умрелия настояват, че униформените са използвали несъразмерна мощ.

При среднощната гонка в града има и ранен чиновник на реда

По случая са формирани две инспекции и прокурорско следствие.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР