Кадри: бТВИва Георгиева седна на стола на богатството тази вечер

...
Кадри: бТВИва Георгиева седна на стола на богатството тази вечер
Коментари Харесай

Драма между майка и дъщеря в „Стани богат“

Кадри: бТВ

Ива Георгиева седна на стола на благосъстоянието довечера и стартира решително играта си, откакто преди този момент за нея се разбра, че дълги години е била зъботехник, а сега е илюстратор на книги.

Младата дама мина леко през първите пет въпроса, а за 1000 лв. тя бе запитана: „ Оскар в коя категория бе връчен от голия Джон Сина на тазгодишната гала “? – Най-добри костюми, Най-добър филм, Най-добра анимация, Най-добра музика.

Участничката не се затрудни и вярно маркира първата опция.
`); break case width
Въпрос № 7 бе: „ Кой е единственият континент, където няма дейни вулкани “? – Азия, Северна Америка, Южна Америка и Австралия.



Госпожица Георгиева клонеше към последната алтернатива, само че събра храброст да я уточни едвам, откакто изиска „ 50:50 “ и компютърът остави в играта тази страна и Азия.

Последва въпрос за 2000 лв., след който се разигра драма в телевизионната игра по бТВ: „ Коя институция оглавява Шарл Мишел от 2019 година “? – Организация на обединените нации, НАТО, ЮНЕСКО и Европейския съвет.



Ива призна, че знае по какъв начин да отговори и се обади на майка си Тихомира Йорданова, която обаче остана безмълвна. Това наложи ситуацията да избавя Павел, който се появи на сцената от публиката.

Дългогодишният другар на Ива, с който са в една компания, обаче не скри, че не е чувал за Мишел и се насочи към ЮНЕСКО, като твърдо отстрани Организация на обединените нации и НАТО.



От своя страна пък Ива изрази страдание, че не гледа доста вести и рискува с четвъртата алтернатива, само че позна и продължи напред.

Тя заключи сумата от 3000 лв., а за нея Ники Кънчев попита: С кого Дзукеро презаписва през 1991 година огромния си шлагер „ Senza una donna “ на британски език “? – Пол Маккартни, Пол Йънг, Джордж Майкъл, Стинг

Ива за момент се насочи към звездата на „ Бийтълс “, само че след това реши, че е по-разумно да се откаже. Вече отвън играта тя заложи на Маккартни, само че водещият я похвали за вярното решение да спре, защото правилния отговор е Йънг, и й връчи чек за 2000 лв..



Фенове на играта обаче останаха разочаровани от това, което видяха в „ Стани богат “.

Един от тях недоумяваше за какво майката на Ива не е потърсила услугите на гугъл.

„ Само името, и излиза, че оглавява Европейския съвет. Не знам за какво се замота майката “, написа потребителят на страницата на формата във фейсбук.

Други двама пък се втрещиха от незнанията, както на майката, по този начин и на Ива и Павел за Шарл Мишел.

„ Вопиюща неначетеност и политическа индиферентност на младежите и техните млади родители “, разяснява фен на предаването.

„ Боже, боже и сме тръгнали да гласуваме за евродепутати “, възмути се пък различен обожател на шоуто.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР