По всичко личи, че Джей Ло и Бен Афлек са

...
По всичко личи, че Джей Ло и Бен Афлек са
Коментари Харесай

Как се забавляват Джей Ло и Бен Афлек

По всичко проличава, че Джей Ло и Бен Афлек са повече от подготвени за първата си Коледа като фамилна двойка.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек, This Is Me... Now и посланието върху годежния пръстен на певицата
Тайното обръщение от годежния пръстен на Джей Ло

Символ на възродената обич

Само преди няколко дни източник на Entertainment Tonight разкри по какъв начин двамата възнамеряват да отпразнуват празника. По думите му те се забавляват извънредно доста до момента в който се подготвят. Оказва се, че тъкмо Коледа е обичаният празник на Дженифър Лопес, която постоянно дава всичко от себе си в подготовката.

" Това е в действителност вълнуващо време за тях като двойка, защото това е първата им Коледа като брачен партньор и брачна половинка ", споделя още източникът. Той издава още, че Джей Ло и Бен Афлек са избрали и украсили елхата си благодарение на децата си. Очертава се тази година да бъде по-специална от предходните, защото певицата желае да сътвори нови обичаи в новото си семейство.

Двойката ще прекара празниците дружно с децата и фамилията на Дженифър. Тя е майка на 14-годишните близнаци Еме и Максуел (от предходния ѝ брак с Марк Антъни), а Бен Афлек е татко на три деца от някогашната си брачна половинка Дженифър Гарнър. Двете им девойки се споделят Вайълет (17 г.) и Серафина (13 г.), а синът им - Самуел (10 г.).

Източникът обаче не завършва с разкритията дотук. Той издава още, че двойката е подготвила да си замени настина специфични дарове тази година. Очевидно коледният дух към този момент е превзел напълно Джей Ло и Бен Афлек, които не са имали самообладание да го споделят и с другари.

Двамата са организирали празненство, на което поканени са били доста звезди, измежду които Ким Кардашиян, Doja Cat, Ванеса Хъджинс, Джейн Фонда и други. Всички те са се забавлявали в дома на новото семейство, където всичко към този момент е било украсено тематично коледно.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек, “Трудна свалка ” и допустимо ли е продължение на кино лентата
Ще забележим ли Дженифър Лопес и Бен Афлек още веднъж дружно на екран

Или единствено на Джей Ло по този начин ѝ се желае

Освен това, музика също е имало, несъмнено. Все отново, празненството е не на кого да е, а на Джей Ло. Както и може да се чака, самата тя е демонстрирала гения си с няколко песни. Съпругът ѝ Бен Афлек обаче не е останал по-назад като също е решил да попее на гостите. Песента " By Christmas Eve " на Джон Леджънд е била изборът на артиста, с който да покаже своя гений, написа Entertainment Tonight.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР