По случай днешния Национален ден на оргазма, отбелязван в страни

...
По случай днешния Национален ден на оргазма, отбелязван в страни
Коментари Харесай

Ето 13 любопитни факта за кулминацията в секса

По случай днешния Национален ден на оргазма, отбелязван в страни като Англия, Съединени американски щати и Австралия, в. " Дейли остарял " предлага няколко забавни обстоятелството за кулминационната точка в половия акт:

- Идеята за сходно честване идва от Бразилия. Страната обаче отбелязва Националния ден на оргазма през август.

- Оргазмът е кулминационната точка в половия акт, само че за дамите той не всеки път е изпълним. Едва 64 % от тях доближават връхната точка при сексуален контакт за разлика от 91 % от мъжете.

- Глобално изследване, направено от производителите на секс играчки LELO по случай Националния ден на оргазма демонстрира, че 70 % от британките доближават неведнъж до връхната точка в половия акт.

- Анкетата, обхванала 2200 души от 21 страни, разкрива, че 11 % от жителите на Англия получават най-малко един оргазъм на ден. Първенци по този индикатор са норвежците - 35 % от тях настояват, че доближават полова кулминационна точка най-малко един път дневно.

- Най-ощетени във връзка с оргазмите са германците - 2,54 % от споделят, че в никакъв случай не са изпитвали висшо полово удовлетворение.

- Средният брой на оргазмите в световен мащаб е два или три седмично.

- Тридесет % от жителите на Бразилия доближават полова кулминационна точка единствено един път седмично.

- Най-интензивни оргазми изпитват жителите на Чили, Италия и Испания.

- Макар да са в челната тройка по брой на седмични оргазми, при австралийците връхната точка в секса е с най-нисък интензитет.

- Най-шумни в леглото, когато получават оргазъм, са бразилците, следвани от норвежците.

- Най-сдържана е половата кулминационна точка на португалците, следвани от датчаните.

- В реалност сред озвучаването на оргазма и неговия интензитет няма никаква връзка. Шумният секс се обуславя от културни разлики.

- Отделно изследване, направено във Англия от производителите на секс играчки Ann Summers и обхванало 3000 души, демонстрира, че три четвърти от дамите и единствено една четвърт от мъжете са симулирали оргазъм. Най-често хората се преструват, че са стигнали до кулминационната точка в секса, с цел да не наранят възприятията на сътрудниците си.

Дарик
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР