За феновете на Хали Бери е трудно да не забележат,

...
За феновете на Хали Бери е трудно да не забележат,
Коментари Харесай

Когато Ван Хънт публикува гола снимка на Хали Бери

За почитателите на Хали Бери е мъчно да не виждат, че през последните няколко години 57-годишната актриса е на крилете на щастието.
 Когато Хали Бери не се тормози да изпие чаша вино гола (на балкона)
Хали Бери единствено по чаша вино (и нищо друго)

Поредна секси провокация от страна на актрисата

Това значително се дължи на обстоятелството, че още веднъж е намерила любовта, този път в лицето на музиканта Ван Хънт. Бери все по-често използва профилите си в обществените мрежи, с цел да разгласява свои провокативни фотоси и по този метод демонстрира колко добре се усеща.

Преди година да вземем за пример разгласява своя фотография, на която е гола и пие вино на балкона. Още тогава тя даде да се разбере, че се усеща свободна и добре в тялото си. На Ван Хънт гледката също му харесва, тъй като самият той разгласява нова гола фотография на половинката си.

В профила си в Instagram 54-годишният Хънт разгласява фотография на Хали Бери от същия оня балкон. И да, тук тя още веднъж е без облекла и дори доста повече се виждат задните ѝ елементи (снимката е ). 
 Хали Бери и менопаузата - моментът, в който схваща, че навлиза в нов интервал
Как Хали Бери е схванала, че навлиза в менопауза

Актрисата желае да помогне

С тази гола и провокативна фотография Ван Хънт има за цел да поздрави Бери за Деня на майката и даже иронично написа, че по простъпка я е разгласил. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР