Всеки човек, които има домашен любимец, е наясно, че отглеждането

...
Всеки човек, които има домашен любимец, е наясно, че отглеждането
Коментари Харесай

Котки-клюкарки, безглав кон и кунг-фу куче - Comedy Pet Photo Awards събира най-смешните домашни любимци на планетата

Всеки човек, които има домакински любим, е наясно, че развъждането му е свързано както с отговорности, по този начин и с доста занимателни споделени с него моменти.
 Comedy Pet Photo Awards показва най-смешните домашни любимци на планетата
Най-смешните домашни любимци на планетата

Кои са любимците за 2023 година

Професионалните фотографи Пол Джойнсън-Хикс и Том Сълам също обичат животните и по тази причина основават Comedy Pet Photo Awards. Идеята на премиите е да покажат позитивната роля на домашните любимци в живота на хората и да насърчат хуманното отношение към животните.

В състезанието всеки искащ може да се включи със фотография, на която е снимал домашния си любим в занимателен миг. Кадрите се избират от съдии специалисти и фенове на животни както по отношение на фотографските качества на фотосите, по този начин и по отношение на комедийната им стойност. Тази година част от журито са били професионални фотографи, водещи, както и победителка от предишно издание на състезанието.

Тазгодишното издание на Comedy Pet Photo Awards пък към този момент е на стадий, в който е избрало своите финалисти. Те са 30 и измежду тях се отличават две котки-клюкарки, кон без глава, куче с умения по кунг-фу, прозяващо се магаре и котка-Тарзан.

Всеки, който желае, също може да гласоподава като поддържа своя любимец. Гласуването към този момент е отворено и завършва на 2 юни. Победителите за 2024 година ще бъдат оповестени на 6 юни.

Авторът на най-харесваната занимателна фотография на домакински любим ще получи парична премия от 500 паунда и чанта за фотоапарат.

На инцидентен принцип от гласувалите също ще бъде определен един печеливш. Той ще получи 100 паунда, написа Daily Mail.

Всички финалисти могат да бъдат прегледани на уеб страницата на Comedy Pet Photo Awards.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР