По-малко от седмица преди началото на Australian Open рекордьорът по

...
По-малко от седмица преди началото на Australian Open рекордьорът по
Коментари Харесай

Кошмар за Джокович - няма да го пуснат и на Уимбълдън, и на Ролан Гарос!

По-малко от седмица преди началото на Australian Open рекордьорът по трофеи в шампионата и международен №1 към момента не знае на 100% дали ще взе участие в тазгодишната конкуренция. Казусът към сърбина не е завършил и нищо чудно той да не играе на шампионата поради това, че е опитал да измами управляващите в Австралия по тематиката с имунизациите и зеления документ.
Британското издание Manchester Evening News пък отбелязва, че Джокович е застрашен да пропусне и идващите два шампионата от Големия шлем - Ролан Гарос и Уимбълдън. Най-старият шампионат в света, който се организира във Англия, може да не допусне Джокович поради това, че не е имунизиран.
Премиерът на страната Борис Джонсън загатна, че Джокович и всички други неимунизирани спортни звезди, които желаят да пътуват до Обединеното кралство за шампионати като Уимбълдън, може да нямат право да преминат границата.
„ Вижте, мисля, че е значимо австралийските управляващи да създадат свои лични разпоредби за влизане в страната и престой “, сподели Джонсън във връзка с това дали Джокович ще бъде спрян за влизане във Англия за Уимбълдън.
Президентът на Франция Еманюел Макрон съобщи по-рано, че всички спортисти би трябвало да бъдат имунизирани и ускори натиска върху хората във Франция без имунизация, ограничавайки опцията им да участват на обществени събития.
(подробности четете в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР