По-малко от два месеца след като сложи край на брака

...
По-малко от два месеца след като сложи край на брака
Коментари Харесай

Бившият съпруг на София Вергара я замени с млада актриса

По-малко от два месеца откакто постави завършек на брака си с латината София Вергара, някогашният ѝ брачен партньор Джо Манганиело беше видян в компанията на младата актриса Кейтлин О'Конър.

Двамата бяха засечени на излизане от фитнес залата, която артистът всекидневно посещава и макар че не демонстрираха непосредственост между тях, към този момент се понесоха клюки, че най-вероятно тя е новата му половинка.

Джо и Кейтлин, които имат 13-годишна разлика във възрастта, бързо се насочиха към автомобила на артиста, в желанието си да не дават повече възмжности на чакащите ги папараци да ги снимат и да провокират нови мнения за връзките си.

Мнозина са осведомени с личността на Кейтлин, защото с изключение на като актриса, тя се изявява и като звезден кореспондент и участва на множеството червени килими, с цел да интервюира сътрудниците си.

Новината за раздялата на Джо Манганиело и София Вергара гръмна на 17 юли, припомня dir.bg. Двамата бяха дружно в продължение на седем години, само че в последна сметка артистът решил, че няма по какъв начин бъдещето му да бъде обвързвано с латината, защото двамата са на радикално друго мнение по тематиката за децата. София, която към този момент има наследник, не желае да бъде още веднъж майка, до момента в който брачният партньор ѝ мечтае да има още наследници.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР