Нова книга изследва смущаващите истории за сексуални срещи с извънземни

...
Нова книга изследва смущаващите истории за сексуални срещи с извънземни
Коментари Харесай

Секс с извънземни влезе в книга

Нова книга изследва смущаващите истории за полови срещи с извънземни и НЛО. Истории за тези озадачаващи взаимоотношения съществуват от 50-те години на предишния век, а в „ Досиетата за НЛО “ Найджъл Уотсън изследва логиката на психиката зад тях.

В изявление за DailyMail.com Уотсън изследва дали те произлизат от нашето подсъзнание, или са част от по-дълга традиция на свръхестествени срещи, датираща от доста епохи. Книгата показва, че доста от тези срещи са били „ запомнени “ благодарение на хипнотизатори, които в действителност може да са засадили спомените там, написа " Телеграф ". 

Докладите за срещи със свръхестествени същества също са доста по-стари, в сравнение с хората осъзнават. Уотсън споделя: „ Какъвто и да е генезисът на сходни известия, би трябвало да вземем поради, че

хората са съобщавали за полов контакт с всевъзможни свръхестествени същества през цялата история. Или извънземните са провеждали своите свиреп опити от хилядолетия, или сходни истории дават отговор на надълбоко вкоренени социално-психологически потребности ”.

„ Докато не бъдат получени солидни медицински доказателства или не се появят хибридни деца, последната догадка наподобява по-вероятна ”, безапелационен е ученият. Една от първите истории за похищение от извънземни, разказана от бразилския фермер Антонио Вилас Боас, също включва мощен полов детайл.

През октомври 1957 година Боас е „ взет на борда “ на сходно на звезда НЛО, което се приземява пред него, преди да бъде експериментирано и покрито с тайнствен гел.

23-годишният тогава Вилас Боас бил прелъстен от жена „ извънземно “, която била руса и синеока и за която той по-късно твърдял, че пази проба от неговата сперма.

Той споделя: „ Някои от ръмженията, които идваха от нея в избрани моменти, съвсем скапаха всичко, защото създаваха неприятното усещане, че лежиш с животно. “ Оттогава откривателите допускат, че Вилас Боас е употребявал детайлности от предходни бразилски вести и е бил поддръжник на създателя на НЛО и хипотетичния контактьор Жорж Адамски. Антонио Боас обаче в никакъв случай не се отхвърля от историята си – чак до гибелта си през 1991г.

Историята на Антонио Вилас Боас остава относително незнайна, до момента в който заглавията в медиите за отвличането и хипотетичното полово принуждение над Барни Хил наводняват изданията по целия свят. Опитът на Бети и Барни Хил от 1961 година стана де факто „ първата “ история за похищение от извънземни – двойката среща странна светлина на път в Белите планини на Ню Хемпшир.

Двамата не могат да си спомнят времеви изрезки от шофирането, а часовниците им били спрели да работят. Това обаче не е най-лошото. Това, което е претърпял Барни, е извънредно.

Той твърди, че устройство, сходно на чаша, е сложено върху гениталиите му, преди различен цилиндричен предмет да бъде вкаран в ануса му - и в двата случая са взети " проби ".

Психиатърът и хипнотизаторът Бенджамин Саймън оказа помощ на двойката да си спомни събитията оттогава. Бидейки фройдист, хипнотизаторът предполагал, че това може да значи латентна хомосексуалност.

През октомври 1973 година Габриела Версаче шофира към дребното селце Лангфорд Будвил покрай Съмърсет, Англия към 23:00 часа. Колата на Версаче изгасва и тя излиза да ревизира какво става. Тогава е бутната на земята от мрачен, железен робот и припада. Габриела се разсънва в кръгла стая, гола и завързана за маса.

Тя твърди, че мъжки хуманоид я е гледал „ без забележима страст “, преди да притисне устройство, сходно на топлийка, и да я изнасили.

Жената си прави тест за бременност (бил е отрицателен), само че нейният роман буди размишления, защото е бил онлайн, а не под хивноза.

Ед Дювал е замаян през 1986 година от откривателя на НЛО Бъд Хопкинс. Той оповестява за похищение, което си спомнял при започване на 60-те години, когато принудителен опит да му бъде взета проба от сперма благодарение на " смукателно устройство " го сложил в унизителна обстановка. Дювал споделя: „ Те вземат това, което желаят, когато го желаят, без значение от всичко. Изглежда не им пука по какъв начин се усещаме ”. По думите на Дювал, извънземната полова насилница била „ добре талантлива, несъмнено имала млечни жлези “. След сексуален акт сивите извънземни взели проба от сперма, която съхранявали в бутилка.

Базираната в Лос Анджелис джаз певица Памела Стоунбрук се афишира за „ Междугалактическата дива “ доста преди хипотетичните си срещи с извънземни. Тя е описала многочислени полови срещи с извънземни - и със същества, които видимо са хибриди извънземни и хора.

Памела свидетелства: „ Първата ми полова среща... беше толкоз интензивна и приятна. Събудих се от съня си и открих, че върша обич с нещо, което изглеждаше като гръцки господ ”.

„ Сексът беше доста натоварен. Следващият път, когато отворих очи, той се беше трансформирал във влечугоподобно създание с люспеста, сходна на змия кожа. Тогава разбрах, че върша обич с изменящ формата си извънземен ”, споделя още певицата.

Дали въобще е имало сходни срещи, или са плод на фантазиите на хората, даже и учените не могат към този момент да кажат. Със сигурност обаче книгата с извънземните секс истории ще бъде любопитно четиво, като се има поради, че човек в никакъв случай не се е отказвал от забавни истории, разказващи за интимни срещи от всевъзможен тип.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР