Плочките пред столичния храм "Св. Седмочисленици" отново се оказаха повод

...
Плочките пред столичния храм "Св. Седмочисленици" отново се оказаха повод
Коментари Харесай

Счупиха се част от плочките пред столичния храм Св. Седмочисленици


Плочките пред столичния храм "Св. Седмочисленици " още веднъж се оказаха мотив за рецензии. Недоволство измежду жителите се появи още преди време, основно поради метода, по който наподобява и настилката. Сега в обществените мрежи се появиха фотоси на разместени плочки със подозренията, че още веднъж става дума за фалшив ремонт.

От Столичната община обаче споделят, че става въпрос за зазимена шахта и счупени плочи няма. „ Нямаме счупени плочки, имаше разместени – шахта, която не беше довършена.

"Строителят би трябвало да постави похлупак и са зазимили обекта, като от горната страна са поставили дървена плоча и върху нея са наредили плочите, които не са счупени”, акцентира заместник-кметът на София Дончо Барбалов пред БТВ.

От „ Джи Пи Груп”, които дават отговор за осъществяването на плана, изпратиха отговор до bTV, в който споделят, че разместените плочки са сложени върху шахта. Капакът за нея следва да бъде доставен и поради това е била сложена дървена поставка.

Според Андрей Зографски от „ Спаси София” пропукали се плочи има и по улица „ Граф Игнатиев”.

"Където има проблеми, ще работим със строителя, с цел да може всичко да стане във типа, в който желаеме да го забележим ", увери Барбалов. По думите му зависи от строителя по кое време тъкмо ще бъде приключен обектът.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР