Платформата YouTube Music даде възможност на потребителите да слушат безплатно

...
Платформата YouTube Music даде възможност на потребителите да слушат безплатно
Коментари Харесай

YouTube Music пусна подкасти с възможност за слушане във фонов режим

Платформата YouTube Music даде опция на потребителите да слушат гратис подкасти във фонов режим. В момента нововъведението е налично единствено за американската публика на услугата.

Пускането на новата функционалност идва няколко месеца откакто Кай Чук (Kai Chuk), началник на услугата за подкаст на YouTube, разкри, че подкастите скоро ще бъдат добавени към YouTube Music. Актуализацията разрешава на потребителите, които гледат подкасти в главното приложение, да продължат да ги слушат в YouTube Music, а самото приложение към този момент ще има специфичен раздел за подкасти. Компанията отбелязва, че скоро ще предложи на основателите на наличие опцията непосредствено да качват своите аудио-подкасти както в YouTube, по този начин и в YouTube Music.

Според предходни отчети, YouTube няма желание да подписва извънредни покупко-продажби с подкастъри, което е основна тактика за Spotify. Вместо това YouTube наподобява се концентрира върху обединяването на преживяването от слушане на подкасти във видео и аудио-формати.

Компанията съобщи, че възнамерява скоро да пусне подкасти в YouTube Music на потребителите отвън Съединени американски щати, само че не даде детайлности за това.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР