Преждевременната смърт на Елвис Пресли на 16 август 1977 г.

...
Преждевременната смърт на Елвис Пресли на 16 август 1977 г.
Коментари Харесай

Тайната аутопсия на Елвис Пресли - експертен анализ на резултатите показва как Кинг наистина е умрял

Преждевременната гибел на Елвис Пресли на 16 август 1977 година смая света - провокира интензивни клюки за това какво го е умъртвило.

Беше необятно известно, че в навечерието на гибелта си той е водил ужасяващо вреден метод на живот, преяждайки чинии с хамбургери, до момента в който пиеше медикаменти, отпускани с рецепта. Някогашният крал на рокендрола тежеше 25 стоуна, а през последните няколко месеца от живота си натрупа три стоуна и половина, защото здравето му бързо се утежняваше.

Някои твърдяха, че е получил сърдечен удар, напрягайки се да употребява тоалетната, до момента в който други имаха вяра, че годините му корист с опиати са поставили несвоевременен завършек на живота му на 42. Но това, което добави към мистерията към гибелта му, беше че фамилията му избра неотложно да запечата отчета от аутопсията, карайки почитателите да се запитат какво в действителност се е случило.

Оттогава някои специалисти, които са имали око върху строго секретния отчет, приказват за своите теории - в това число...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР