Канадската шпионска агенция публикува годишния си публичен доклад, разкривайки, че

...
Канадската шпионска агенция публикува годишния си публичен доклад, разкривайки, че
Коментари Харесай

Шпионската агенция CSIS се е занимавала с 24 жалби за тормоз срещу служители: Годишен доклад

Канадската шпионска организация разгласява годишния си обществен отчет, разкривайки, че предходната година е разгледала 24 следствия за тормоз, включващи тъжби от нейни чиновници.

< img decoding= " async " src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

Но основният чиновник по човешките запаси на Канадската работа за сигурност и разузнаване споделя, че броят на следствията не би трябвало да се употребява за рецензия на организацията и вместо това те демонстрират, че повече чиновници имат „ религия и доверие във вътрешния развой на CSIS за недоволства. ”

Renée de Bellefeuille споделя в отчета, публикуван предходната седмица, че броят на следствията демонстрира прогрес за възстановяване на културата на работното място в CSIS.

Тя споделя, че са били подкрепени от оповестяването на офис на самостоятелен омбудсман „ за намерено разискване на проблеми или проблеми, свързани с работното място. “

Обява за работа з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР