Бившият служител на администрацията на Байдън Ейприл Макклейн-Дилейни надделя над

...
Бившият служител на администрацията на Байдън Ейприл Макклейн-Дилейни надделя над
Коментари Харесай

Съпругата на кандидат-президента за 2020 г. печели първичните избори за мястото на Дейвид Троун в Мерилендската къща

Бившият чиновник на администрацията на Байдън Ейприл Макклейн-Дилейни надви над претъпканото поле, с цел да завоюва първичните избори на Демократическата партия в 6-ти конгресен окръг на Мериленд.

Асошиейтед прес разгласи конкуренцията за Дилейни в 22:21 часа. Тя завоюва 39,15% от гласовете с 13 544 гласа, болшинство в една област с 15 други претенденти, съгласно неофициални резултати от кабинета на държавния секретар на Мериленд. Тя ще се изправи против републиканеца Нийл Парът на общите избори в конкуренция, която е желана за демократите.

„ Благодаря на всички, които пристигнаха да ме поддържат през днешния ден. От Монтгомъри до окръг Гарет ще продължим това пътешестване, с цел да запазим седалката синя! “ Дилейни сподели след оповестяването на конкуренцията.

Преди това Дилейни е бил заместник-помощник секретар по връзките в Министерството на търговията на Съединени американски щати. Тя е брачна половинка на някогашния конгресмен Джон Дилейни, D-Med., който представляваше региона в продължени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР