PEUGEOT лансира дистанционна продажба на автомобили, която прави възможно закупуването на нов

...
PEUGEOT лансира дистанционна продажба на
автомобили, която прави възможно
закупуването на нов
Коментари Харесай

PEUGEOT пристига във Вашия дом: Поръчайте дистанционно автомобил и го получете безопасно

PEUGEOT стартира отдалечена продажба на автомобили, която прави възможно закупуването на нов автомобил от разстояние. Всеки клиент има свободата да избира дали да получи автомобила си в своя дом, в сходство с всички стандарти за сигурност, или в търговско-сервизен комплекс на Марката.

В настоящия подтекст PEUGEOT е иноватор и ускорява дигитализацията на всички свои дейности. Клиентите на Марката могат да закупят определен от тях автомобил, изцяло дистанционно, възползвайки се от най-добрите търговски оферти с отстъпки до 27%, и да го получат в своя дом или в желан търговско-сервизен комплекс.

Дистанционната покупка се състои в няколко съществени стъпки:
• Конфигуриране на автомобил онлайн
• Оферта и варианти за финансиране
• Сключване на контракт
• Подготовка на автомобила – регистрация и застраховки
• Безопасно приемане

Целият развой е за улеснение на клиентите. Те могат да изберат автомобил и да го конфигурират изцяло онлайн, след което да се спрат на желана алтернатива за финансиране и получат лизингов проект посредством онлайн лизингов калкулатор или контакт с търговски консултант. Процесът по обработка на документите по договорката е изцяло дистанционен, а приемането на автомобила – регистриран и подготвен за експлоатация, в дома на клиента или предпочитан търговско-сервизен комплекс на PEUGEOT в страната.

През цялото време разполагаем на клиентите е онлайн чат с търговски консултант, който ги направлява през всички стъпки. Клиентското прекарване е напълно отдалечено и разрешава избор, поръчка и възнаграждение на нов автомобил от разстояние. По този метод PEUGEOT директно отговаря на потребностите на своите клиенти, които търсят бърза и лесна подвижност, без компромис с качеството.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР