Opel обяви, че световната публична премиера на изцяло новата Frontera,

...
Opel обяви, че световната публична премиера на изцяло новата Frontera,
Коментари Харесай

Новият Opel Frontera дебютира утре в Истанбул

Opel разгласи, че международната обществена премиера на напълно новата Frontera, обявена от марката единствено преди месец, ще се състои на 14 май в Истанбул.

" С новата Frontera и новия Grandland, който представихме в Айзенахт неотдавна, ние ще станем изцяло електрическа марка и ще предлагаме най-малко една напълно електрическа версия на всеки един от моделите в портфолиото ни ", разяснява Флориан Хютл, изпълнителен шеф на Opel. " Това съставлява още един главен крайъгълен камък в пътя ни към обезпечаването на устойчива самостоятелна подвижност ".

Изцяло новият ще се предлага в ефикасни хибридизирани версии (48V), както и в напълно електрическа трансформация. Моделът получава също по този начин напълно цифровизиран Pure Panel кокпит, изпълнен с два 10-инчови екрана, като от марката са планували и опция за цялостна интеграция на мобилен телефон благодарение на приложение, което предлага цялостна интеграция, включително и ръководство посредством бутоните от кормилото, а самият мобилен телефон може да бъде презареждан безжично.

Новата Frontera дава обещание товарна съдържимост от над 460 литра, а при сгъването на задните седалки, свободният размер доближава 1600 литра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР