Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо направи равносметка на

...
Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо направи равносметка на
Коментари Харесай

Роналдо: Шампион съм на Англия, Испания и Италия

Петкратният притежател на Златната топка Кристиано Роналдо направи равносметка на миналия сезон, в който неговият Ювентус бе свален от трона на Италия, само че въпреки всичко завоюва Суперкупата и Купата на страната, а самият европейски първенец се поздрави с голмайсторския приз на Серия А за първи път. Освен това португалецът съобщи, че е горделив от обстоятелството, че е печелил купата в Англия, Испания, Италия, както и националната купа във всяка една от тези страни.

" Животът и кариерата на всеки топ състезател е низ от върхове и спадове. Година след година, ние се изправяме против фантастични тимове с невероятни футболисти и амбициозни цели, по тази причина постоянно би трябвало да даваме максимума от себе си, с цел да се задържаме на най-високото равнище.

Тази година не успяхме да станем първенци. Поздравления за Интер за изцяло заслужената купа. Аз обаче би трябвало да оценя всичко, което постигнахме с Ювентус, както като тим, по този начин и в индивдуален проект. Спечелването на Купата и Суперкупата на Италия, както и на голмайсторския приз в Серия " А ", ме изпълват с наслада, най-много тъй като бяха завоювани в страна, в която нищо не се печели елементарно. С тези достижения изпълних задачата, която си бях сложил от първия ми ден в Италия: да стана първенец, да печеля Купата и Суперкупата, а също така да стана голмайстор и най-хубав състезател в тази футболна страна, изпълнена с изключителни играчи, огромни клубове и своя характерна футболна просвета.

Вече съм казвал, че не преследвам върховете, а те преследват мен. За тези, които не схващат какво имам поради с това, в действителност е доста просто: футболът е групова игра, само че самостоятелното надскачане оказва помощ на отбора да реализира задачите си. Трябва постоянно да искаш повече на терена, само че и да работиш повече отвън него, тъй че върховете и отборните достижения да станат неизбежни и да идват като последица едно от друго ", показа португалецът.

Ето за какво съм толкоз горделив с един факт, който доста се загатва в последните дни: аз съм първенец на Англия, Испания и Италия, притежател на националната купа в Англия, Испания и Италия, притежател на Суперкупата в Англия, Испания и Италия, най-хубав футболист в Англия, Испания и Италия, голмайстор в Англия, Испания и Италия, с над 100 гола за клубовете ми в Англия, Испания и Италия. Нищо не може да се съпостави с възприятието да знам, че съм оставил своя отпечатък в страните, в които съм играл, и съм радвал почитателите на тимовете, чиито цветове съм защитавал. Това е, за което работя, това ме движи напред и това ще преследвам до последния ден. Благодаря на всички, които взеха присъединяване в това пътешестване. Държим се дружно ", написа CR7 в обществените мрежи.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР