Павел Раличков, кандидат за кмет на Варна от БСП, представи

...
Павел Раличков, кандидат за кмет на Варна от БСП, представи
Коментари Харесай

Павел Раличков, кандидат за кмет на Варна от БСП, представи управленската си програма

Павел Раличков, претендент за кмет на Варна от Българска социалистическа партия , показа публично управническата си стратегия през днешния ден.

Основният приоритет на социалистите, заложен в програмата е реализирането на няколко основни и огромни инфраструктурни обекти: построяването на Втори мост, като единствената опция за развиването на града е в посока юг. Мръсен, презастроен, с ужасна инфраструктура, липса на зелени площи – това е Варна сега, съобщи претендента за кмет. Раличков разяснява " издигнатото с евро средства пристанище Карантината, което и до през днешния ден не работи " и добави, че в случай че стане кмет в Община Варна ще стартира цялостна инспекция на общинските предприятия и компании, както и на концесиите, подписани от досегашното ръководство. Друг приоритет, заложен в програмата на социалистите, е развиването на общинските предприятия, които да ръководят всички комунални действия, както и основаването на общинско дружество „ Туризъм “ в помощ на сектора.

Кандидатът за областен кмет на " Одесос ", Маринела Грудева , съобщи, че ще се бори за създаване на многофункционални бази за развиване на юношески начинания, действия и срещи. „ От няколко години имам персонална идея, върху която работя с мои студенти - превъзмогване на самотата на възрастните хора посредством действия на доброволчески принцип “, добави тя.

Димитър Мантаров , който е претендент за кмет на „ Приморски разгласи, че ще направи всичко допустимо, с цел да сплоти хората в региона и ще ги стимулира да вземат участие директно във вземането на решения, свързани с техния по-добър живот там. „ Ангажирам се да се изградят многоетажни паркинги във всеки микрорайон, да се спре бетонирането и презастрояването, да стартира облагородяване и озеленяване там, където към момента има празни пространства, да върна региона на неговите поданици “, съобщи претендентът за кмет на „ Владислав Варненчик “ Георги Йорданов .

Колегата му за Аспарухово, Павел Лозанов ще направи всичко по силите си, с цел да трансформира паркът в Аспарухово във втората Морска градина на Варна.

Ирена Андреева – претендент на Българска социалистическа партия за кмет на регион " Младост " съобщи, че се ангажира да бъдат отворени обществени кухни във всеки микрорайон за изпаднали в потребност и да бъде възобновена чешмата за минерална вода на дом " Младост ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР