Първи кръг от националните шампионати и Балканска Джет Ски Купа“

...
Първи кръг от националните шампионати и Балканска Джет Ски Купа“
Коментари Харесай

Джет Ски шампионата стартира във Варна



Първи кръг от националните шампионати и „ Балканска Джет Ски Купа “ започват във Варна. Морската ни столица ще семейства за първи път на джет ски съревнование от интернационален мащаб от 11 до 13 юни.

Инициативата и организацията е на „ Джет Ски Клуб Варна “ и Дирекция Спорт на Община Варна в лицето на шефа Кристиян Димитров. 

На офицерския плаж сили ще премерят над 50 състезатели от България, Румъния и Гърция в другите категории.  Звездата в атрактивната FreeStyle категория е европейския първенец Дени Делиман от Румъния, а при децата още веднъж ще ни радва 13 годишната Мари Петрова и двукратния републикански първенец Антон Горещилов. Те ще мерят сили с румънския играч Себастиан Давидеску, който е единствено с една ръка и мощна воля за победа. 



При дамите също ще бъде забавно и красиво. Шампионката Димана Михалева ще пази купата от състезателките на „ Кинекс Моторспорт “  Даяна Топалова и Киара Богданова.

При най-мощните джетове над 500 к.с. водата ще „ ври и кипи “ при стартовете на Марио Михалев- нееднократен джет ски първенец и кандидатите Стоян Топалов, Мартин Димов и Ангел Ангелов от Варна.

Стартовете стартират от 10 часа в събота, а финалните гонки са в неделя от 10 часа. Повече информация можете да намерите във Facebook страницата ни JetSkiBulgaria.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР