Парламентарната група на Изправи се.БГ. Ние идваме ще вземе решение

...
Парламентарната група на Изправи се.БГ. Ние идваме ще вземе решение
Коментари Харесай

Хаджигенов: Политическата криза, с която всички плашат, е нещо хубаво

Парламентарната група на " Изправи се.БГ. Ние идваме ” ще вземе решение на следващия ден следобяд дали да поддържа предлаганото от ИТВ държавно управление, съобщи адв. Николай Хаджигенов пред БНР. Решението ще бъде ясно, няма да отсъстваме от пленарна зала или да се въздържаме - " еквилибристики няма да вършим, няма да се въртим в кръг ”, заяви Хаджигенов и загатна, че ИБГНИ и Демократична България ще имат обща позиция.

Партиите на митинга не водят диалози с Има Такъв Народ, съобщи в това време Хаджигенов. " Има Такъв Народ водят диалози с Българска социалистическа партия, не с нас. Водихме диалози преди на равнище специалисти, от този момент не е имало никакви диалози ”, изясни той. Според Хаджигенов, метода по който Има Такъв Народ образуват държавно управление и търсят поддръжка е " обезчестяване на демокрацията  по жесток метод ".

Хаджигенов съобщи, че за ИБГНИ е значим състава на предлаганото държавно управление. От хора като Петър Илиев " с вик бягаме ”, а новото предложение за министър на правораздаването - Иво Атанасов, е " тъкмо толкоз потресаващо ”, съобщи депутатът. Хаджигенов е безапелационен, че Атанасов е направил най-дебилният коментар по " Истанбулската спогодба ”, а Илиев е направил " копи пейст ” на 80 стр. Петър Илиев е член на пловдивската масонска ложа, в която са половината " библиотекари ” и Цацаров, загатна Хаджигенов.
Крайно време е някои хора да пораснат, не на растеж, политически да пораснат, съобщи депутатът пред БНР.

" Да си създадем личен ГЕРБ - няма да вземам участие в сходно нещо ", заключи Хаджигенов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР