Парчета от руски дрон бяха намерени край бреговете на Иракли.

...
Парчета от руски дрон бяха намерени край бреговете на Иракли.
Коментари Харесай

Откриха парчета от руски дрон край бреговете на Иракли

Парчета от съветски дрон бяха открити край крайбрежията на Иракли. Частите от летателния уред са открити инцидентно от разхождащи се в региона. На тях има надпис на съветски, който гласи – „ Не пипай “.
Турският безпилотник " Байрактар " към този момент беше употребен в Нагорни Карабах, Либия и ред други горещи точки
Според специалисти течението може да е изхвърлило бойната безпилотна машина на българския бряг.
„ Имаше морска пяна от вътрешната страна. Изхвърлена е единствено олекотената част. Вероятно твърдата е потънала или морето я е избутало на различен плаж “, споделят специалисти.
Освен това излиза наяве и какъв е дронът. Оръжейният експерт Руслан Иванов изясни, че останките от опашната част са на безпилотен летателен уред, създаван в Русия от 2010 година
„ Той е юридически в уралски цех по израелски лиценз. Той съставлява копие на израелски дрон. Класът му е дребен към междинен - нещо като турския „ Байрактар “, сподели Иванов.
Предназначението на машината е ударно-разузнавателна.
„ Всъщност руснаците изначало усвоиха израелската технология като разследващи дронове. След това я надградиха и към този момент разполагат с произведения, които може да носят ракети и баражиращи снаряди. Така че доста експерти дори към този момент назовават войната в Украйна война на дронове. Успехът на бойното поле зависи в огромна степен от триумфа на контрабатарейната битка на артилерийските системи “, изясни още специалистът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР