Овен Малко мързелива, по-скоро домашна сутрин. Ще се дразните лесно на

...
Овен
Малко мързелива, по-скоро домашна сутрин. Ще се дразните лесно на
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за събота, 4 февруари

Овен
Малко мързелива, по-скоро домашна заран. Ще се дразните елементарно на домашните, само че до момента в който се разбудите изцяло. А след това е най-добре да планирате някое хубаво общо занятие, нещо което всички обичате. Време да сте дружно с обичани хора.
  Телец
Ден за роднински занимания. Опитайте се слушате по-внимателно какво ви споделят. Чувайте, вместо да се пробвате да отговорите. Вътрешният ви мир директно зависи от настроението вкъщи, поддържайте го на равнище.
  Близнаци Освободете се от ограничаващите си вярвания. Хубав ден за личностно развиване, за присъединяване в обучителен семинар. Но още по-хубав ден е да се погрижите за прочувственото си здраве. Наспете се, разходете си и се усмихвайте повече.
  Рак
Не ще и дума през днешния ден е много претрупан ден в прочувствен проект за вас. Не е по никакъв начин рационално да спазвате диета, тъй като силите ви доста бързо ще се изчерпат. Може да ви устроят някои неприятни изненади. Като цяло през днешния ден не е ден за голям брой задължения. По-добре се занимавайте единствено с рутинни неща.
  Лъв
Доста ексцентричен ще ви се стори днешният ден, само че пък занимателен. Може да сте малко прибързани в думите и дейностите си, само че този път близките ще ви одобряват по-благосклонно. Все отново проявявайте повече такт.
  Дева
Ще имате мотиви за обезверение, само че не оставяйте това възприятие да ви води. Потърсете разтуха на нечие приятелско рамо. Не изпадайте в самосъжаление и не подхранвайте възприятието си за виновност. Нали знаете - значимо е от коя страна ще погледнете нещата. Направете го от усмихнатата.
  Везни
Да си поставяте цели е първата стъпка към това да направиш невидимото-видимо. Тъкмо ще имате време и за сходни задания.
Скорпион
Един ден, в който ще гледате метафизичен на живота и ще се чудите какво толкоз им става на другите. Ще би трябвало да влезете в ролята на умиротворител или бавачка. A най-добре подходете с възприятие за комизъм.
  Стрелец Подгответе се за един прочувствен и забързан ден, най-малко първата му половина, а следобедът е вашето време. Ще пръскате сексапил и духовитост на всички места. Хубав миг да извършите семинар или най-малко една среща с другари.
Козирог
Емоциите могат да ви подведат през днешния ден. Ще би трябвало да отделите доста време и старания, с цел да ги успокоите и най-сетне да придобиете способността да възприемате съответно какво се случва и да реагирате съответно.
Водолей
Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте съумели да свършите набелязаните задания. Не е нужно да угаждате на всички и във всичко, по-важното е да останете правилни на правилата си.
Риби
Денят ще стартира по занимателен метод, само че след това ще би трябвало да отделите време, с цел да почиствате, подреждате, организирате. Ако го извършите като игра и включите и домашните си, ще създадете един превъзходен зимен ден.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР