Отборите на ЦСКА 1948 и Черно море завършиха наравно 1:1

...
Отборите на ЦСКА 1948 и Черно море завършиха наравно 1:1
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Черно море не излъчиха победител и поделиха точките в Бистрица

 Efbet2023 Horizontal
Отборите на ЦСКА 1948 и Черно море приключиха наедно 1:1 в мач от 10-ия кръг в родната efbet Лига. Столичани стопираха " моряците " по пътя към първото място, на което и след този кръг ще продължи да бъде тимът на Локомотив (Пловдив). На стадиона в " Бистрица " в столицата двата тима изиграха забавен конфликт, като възможностите бяха налице и пред двете порти, само че противниците не съумяха да се победят.

Гостите поведоха с гол на Атанас Илиев в добавеното време на първата част. " Армейците " обаче изравниха в 73-ата минута посредством исландеца Видар Кяртансон, който означи и първия си гол с аления екип.

По този метод отборът на Черно море остава непобеден от началото на сезона, като има седем триумфа и три равенства, и е с актив от 24 точки. Варненският тим е втори в подреждането с точка по-малко от Локомотив (Пловдив), който в събота приема Славия. ЦСКА 1948 пък е пети с 14 пункта. 

В идващия промеждутъчен кръг " алените " гостуват на Берое във вторник, до момента в който " моряците " ще търсят връщане към успехите при семейството си на Ботев (Пловдив) в същия ден. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР