Отборите на Царско село и Локомотив София откриват 12-ия кръг

...
Отборите на Царско село и Локомотив София откриват 12-ия кръг
Коментари Харесай

Царско село и Локо Сф откриват 12-ия кръг на efbet Лига

Отборите на Царско село и Локомотив София откриват 12-ия кръг на efbet Лига. Двата отбора се изправят един против различен през днешния ден от 17,15 часа на стадиона в комплекс „ Царско село”. Двубоя може да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

В Gong.bg ще проследим развиването на срещата минута по минута. В уеб страницата ни също може да намерите видео с всичко най-интересно от мача.

Големи проблеми има треньорът на Локомотив София Иван Колев преди днешния мач. Той няма да може да разчита на един от главните си играчи в отбранителен проект – Матеус Роча.

Бразилецът, който е вътрешен халф, само че е употребен и като централен бранител, е с травма. Така той влиза в лазарета, където за дълго ще е бранителят Марио Петков. Главоболията за Иван Колев обаче не секват дотук. Под въпрос за срещата е и десният бранител Селсо Рапосо.

Португалецът, който е корав титуляр в схемата на опитния футболист, въпреки всичко може да влезе в групата, само че надали ще е подготвен за 90 минути. И защото няма различен десен бранител в групата на Локо Сф, вероятно като подобен ще би трябвало да бъде преквалифициран някой от халфовете.

„ Очаква ни сложен мач против добър отбор. Единственото нещо, което им липсва, са точките “, разяснява Иван Колев пред „ Мач Телеграф “. „ В България като се изключи Лудогорец и ненапълно на ЦСКА всички тимове сме равностойни. Целта ни е успеха против Царско село. Дано бъдем доста по-съсредоточени в завършващата фаза и това, което не влезе против Левски, да се трансформира в голове против Царско село “, сподели още Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР