Отборите на Реал Бетис и Рома завършиха наравно 1:1 в

...
Отборите на Реал Бетис и Рома завършиха наравно 1:1 в
Коментари Харесай

Рома взе точка от визитата си на Бетис и диша във врата на Лудогорец в Лига Европа

Отборите на Реал Бетис и Рома приключиха наедно 1:1 в мач от четвъртия кръг на група С в Лига Еропа.

„ Вердибланкос “ откриха резултата на стадион „ Бенито Вилямарин “ в 33-ата минута, когато Сергио Каналес стреля малко зад дъгата на наказателното поле на римските „ вълци “, а топката се отклони от тялото на Роджър Ибаниес, което хвана в крачка стража на италианците Руи Патрисио, като топката влетя в долния десен ъгъл на неговата врата.

Съставът на Жозе Моуриньо съумя да осъществя попадение в третата минута от добавеното време на първата част. Леонардо Спинацола центрира отляво в пеналтерията на домакините, където Андреа Белоти с плонж с глава прати топката в долния ляв ъгъл на вратата, защитавана от Клаудио Браво. Голът не бе зачетен поради засада на Белоти при подаването на Спинацола.

Рома възвърне равенството в 57-ата минута, когато Тами Ейбрахам пусна меко извеждащо подаване зад тила на защитата на Бетис отдясно в наказателното поле към Мади Камара, който пусна паралелно подаване по земя към Андреа Белоти, а италианецът с удар от придвижване прати топката в опразнената врата за 1:1

В класирането Бетис е водач с актив от 10 точки, до момента в който Рома е трети с 4 пункта. Втори е Лудогорец също с 4 точки, като от 22 часа „ орлите “ одобряват последния в групата ХИК Хелзинки. Финландския отличник е с една извоювана точка от три изиграни срещи.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР