Монреал претърпя поражение с 1:3 у дома от Кълъмбъс Крю

...
Монреал претърпя поражение с 1:3 у дома от Кълъмбъс Крю
Коментари Харесай

Поражение за Монреал и Доминик Янков

Монреал претърпя проваляне с 1:3 вкъщи от Кълъмбъс Крю в мач от постоянния сезон в Мейджър Лийг Сокър. Българският национал Доминик Янков стартира като титуляр за канадския отбор, като бе на терена до 58-ата минута, когато бе сменен от Брайс Дюк.

Кълъмбъс Крю съумя да излезе напред в резултата още в 19-ата минута посредством Максимилиан Арфстен, само че Монреал възвърне равенството още преди края на първото полувреме след тъкмо изпълнена дузпа от Матийо Шойние в добавеното време на първата част.



Гостите съумяха още веднъж да поведат в 59-ата минута Диего Роси, а Марино Инестроса постави дефинитивно точката на разногласието в 89-ата минута.

Кълъмбъс Крю е на 7-мо място във краткотрайното класиране в Източната конференция с актив от 18 точки, до момента в който Монреал е 13-ти на Изток с 12 точки.

В различен мач от МЛС, който се изигра по същото време Орландо Сити и Интер Маями приключиха при нулево тъждество на „ Експлориа Стейдиъм “. Интер бе без огромната звезда в състава си Лионел Меси, който пропусна дуела заради контузия.

Интер Маями продължава да бъде водач на Изток с 28 точки в актива си, до момента в който Орландо е на 11-та позиция с 13 точки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР