Отборът на Уругвай постигна жизненоважна победа с 1:0 в гостуването

...
Отборът на Уругвай постигна жизненоважна победа с 1:0 в гостуването
Коментари Харесай

Луис Суарес донесе ценен успех на Уругвай

Отборът на Уругвай реализира жизненоважна победа с 1:0 в гостуването си на Парагвай от 15-ия кръг на международните квалификации в зона " Южна Америка ". Двата отбора са директни съперници за последните две места, даващи право на присъединяване на Мондиала в Катар, тъй че триумфът на гостите е с двойна цена.

Мачът бе много равносилен с положения и пред двете порти. Урусите обаче изглеждаха малко по-настоятелни и по-опасни в предни позиции. Те удариха и две греди посредством Луис Суарес и Диего Годин през първото полувреме.

В 50-ата минута гостите въпреки всичко материализираха превъзходството си. Тогава Луис Суарес получи извеждащ пас зад отбраната и със страховит шут от воле не остави шансове на вратаря за 0:1.

Домакините пък приключиха мача в понижен състав, откакто надълбоко в добавеното време Густаво Гомес си изкара втори жълт и червен картон за удар с лакът.

Това се оказа и единствения гол в мача, като Уругвай прибави скъпи три точки в актива си, като към този момент има 19 и най-малко краткотрайно се изкачи до 4-ото място в класиренто. Тази загуба пък остави Парагвай на 9-ото място с 13 точки и на процедура без късмет за класиране на Световното.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР