Отборът на Олимпик Марсилия победи с 2:0 Каен в мач

...
Отборът на Олимпик Марсилия победи с 2:0 Каен в мач
Коментари Харесай

Марсилия се справи с Каен с мач с три ВАР-а

Отборът на Олимпик Марсилия победи с 2:0 Каен в мач от деветия кръг на Лига 1. ОМ стигна до триумфа с попадения преди почивката, дело на Костас Митроглу и Флориан Товен. Мачът бе преустановяван на три пъти, с цел да бъде употребявано видео повторението. Веднъж за дузпа в интерес на Марсилия, която не бе отсъдена, при първия гол в мача и при попадение на гостите, което бе анулирано от арбитража.

Резултатът бе открит в 36-ата минута, когато удар на Товен бе засечен с глава от Митроглу. Съдията прибягна до видео повторението, с цел да реши дали Лукас Окампос, който беше в засада е влияел на играта при попадението. В самия завършек на първата част ОМ вкара втори гол. пробив на Товен приключи с прекрасен удар по земя, който влезе за повторно в мрежата.

През втората част Марсилия продължи да е по-активният отбор, само че не съумя да означи нов гол. Каен съумя да понижи в края на мача, само че повторенията демонстрираха, че Клаудио Бовю е играл с ръка при попадението и то не бе зачетено.

В класирането Марсилия към този момент е на трета позиция в класирането с актив от 16 точки - колкото има и Монпелие. Каен от своя страна е 15-и с 10 точки.

СТАТИСТИКА

КЛАСИРАНЕ Лига 1 9 кръг, неделя 7 октомври  Марсилия 2:0краен резулат  Каен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР