Отборът на Левски стартира участието си в плейофите на волейболното

...
Отборът на Левски стартира участието си в плейофите на волейболното
Коментари Харесай

Левски не даде шансове на Монтана в първия дуел помежду им от четвърфиналния плейоф в НВЛ

Отборът на Левски започва присъединяване си в плейофите на волейболното състезание с безапелационен триумф с 3:0 (25:17, 25:19, 25:18) против отбора на Монтана в среща, която се игра в столичната зала " Левски София ".

Момчетата на Николай Желязков, които завършиха постоянния сезон на 2-а позиция не оставиха никакви подозрения в превъзходството си на игрището и изцяло справедливо се поздравиха с чиста победа.

И в трите гейма " сините " успяваха рано-рано да се откъснат в резултата и след това направляваха преднината си, като единственият по-напрегнат миг за тях пристигна в края на втората част. Тогава, домакините водеха с 19:13, само че разрешиха на монтанчани да се приближат единствено на една точка от тях при 19:18. Все отново до изненада не се стигна, откакто волейболистите на Левски завоюваха шест от идващите седем точки, с цел да сложат и точка на разногласието в гейма.



Реваншът сред столичани и Монтана в северозападния град е в петък (7 април) от 18.00 часа, а при нов триумф Левски ще си подсигурява място в полуфиналите на НВЛ при мъжете. Победа за монтанчани пък ще значи, че конфликтът би трябвало да да бъде решене след трети съдбоносен мач, който ще се организира в зала " Левски София ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР